▷ Så här registrerar du dig och kommer igång med HBO Max (2023)

Med tusentals timmar av innehåll som redan är tillgängligt för både barn och vuxna är HBO Max inställd på att markera.

Först tillkännagavs i oktober 2018, HBO Max är äntligen här. Prenumerationens video-on-demand-streamingtjänst från WarnerMedia Entertainment har över 10 000 timmars innehåll vid lanseringen och mer kommer de kommande månaderna. Här är en titt på hur du registrerar dig för tjänsten och hur du kommer igång.

Hur du registrerar dig för HBO Max

Om du har någon form av prenumeration på HBO är det troligt (men inte garanterat) att du redan har tillgång till den nya tjänsten.

Nuvarande prenumeranter

HBO Now-prenumeranter som faktureras direkt via Apple, Google Play, Samsung, Optimum, Verizon Fios Internet, Consolidated Communications och Liberty Cablevision i Puerto Rico har tillgång till HBO Max just nu. Om du är en av dessa användare kanske du redan har märkt att din HBO Now-app har ersatts av HBO Max.

För att komma igång, logga bara in med ditt befintliga HBO Now-e-postadress och lösenord och välj sedan Få åtkomst till hela HBO Max.

Välj HBO-abonnenter via kabel och satellit också få HBO Max gratis. Dessa inkluderar de som använder Apple TV-kanaler, AT&T TV, Comcast, Cox, DIRECTV, Hulu, Optimum, Spectrum, Verizon Fios och Xfinity. Listan förändras alltid, och senast, kolla in HBO Max-webbplatsen på den här länken.

Nya prenumeranter

Om du ännu inte har en HBO-prenumeration eller en som stöder HBO Max kan du registrera dig för den nya tjänsten online. Det kostar 14,99 USD per månad, med de första sju dagarna tillgängliga gratis. Du kan också registrera dig med den officiella HBO Max-appen på Google Play, Apple App Store och via din Samsung-smart-TV. Ladda bara ner och öppna sedan HBO Max-appen för att komma igång och börja din gratis provperiod.

Var får du tillgång till HBO Max

WarnerMedia är en del av ett av de största konglomeraten i världen, AT&T. Därför borde det inte komma som en överraskning att HBO Max till och med vid lanseringen finns nästan överallt där de i USA kan få tillgång till streamingdata.

Mobila enheter och datorer

Du kan komma åt HBO Max på följande enheter:

Strömma på HBOMax.com. Webbläsare som stöds inkluderar Chrome, Safari eller Firefox och Microsoft Edge för Windows. Apple iPhone, iPad och iPod Touch (med iOS 12.2 eller senare). Android-telefoner och surfplattor (med Android OS 5 eller senare). PC med Windows 7 eller senare. Mac med macOS X 10.10 (Yosemite) eller senare. Google Chromebooks.

TV och TV-relaterade enheter:

Dessa enheter stöder också HBO Max:

Android TV med Android OS 5 eller senare, som inkluderar de flesta Android-TV-apparater från Sony (2016-modeller och senare) samt AT&T Streaming TV-lådan. Apple TV (4: e generationen eller senare) med den senaste tvOS-programvaran. PlayStation 4. Xbox One

Andra

Du kan också strömma HBO Max med Chromecast, Apple Airplay och med en HDMI-kabel och ansluta din dator, telefon eller surfplatta till din TV.

Stöds inte

Vid tidpunkten för lanseringen är HBO Max inte tillgänglig via Roku eller Amazon Fire-enheter. Utan tvekan är dessa undantag endast tillfälliga och kommer att lösas när avtal mellan delarna har undertecknats.

Komma igång med HBO Max

Efter att du loggat in på HBO Max för första gången blir du ombedd att skapa en eller flera profiler. I en familjemiljö kan du skapa profiler för både vuxna och barn. Att skapa profiler är detsamma på alla plattformar; i exemplen nedan lägger vi till profiler med HBO Max iPhone-appen.

Profiler

Så här skapar du en vuxenprofil:

    Välj den Profilikon på HBO Max. Välj Byt profil. Välja + Lägg till vuxen på “Vem tittar på?” skärm. Ange a namn, välj en Färgoch välj sedan Spara.

▷ Så här registrerar du dig och kommer igång med HBO Max (1)

Så här skapar du en barnprofil:

    Välj den Profilikon. Välj Byt profil. Knacka + Lägg till Kid på “Vem tittar på?” skärm. Skapa en PIN-kod om du blir ombedd att göra det. Ange ditt barnets namn, födelsedatum, Välj en Färgoch välj sedan Nästa. Välj den innehållsbetyg som ditt barn kan titta på. Den här profilen kan inte titta på filmer och TV-program med betyg över vad du väljer. Välja Spara.

▷ Så här registrerar du dig och kommer igång med HBO Max (2)

Som standard kan barn inte byta till ett vuxet konto. De kan inte heller ändra sina filmer och tv-betyg. Du kan skapa upp till fem användarprofiler per konto, alla med rekommendationer och övervakningslistor.

Utforska avsnitten

HBO Max är uppdelad i olika sektioner för att lyfta fram sitt breda innehållsbibliotek. Utöver detta organiseras innehållet efter typ (serier, filmer, original etc.) och kategori (action, komedi och många fler). Du hittar också nio nav som bryter ner innehållet efter innehållsleverantör.

Innehåll

HBO Max inkluderar inte live-flöden av HBO: s linjära kabelkanaler eller innehåll från HBO: s systerkanal, Cinemax. Tjänsten inkluderar originalserier, dokumentärer och specialerbjudanden från HBO plus material från andra WarnerMedia-egenskaper, inklusive CW, TBS, TNT, TruTV, CNN, Cartoon Network och Adult Swim. Du hittar också titlar från Warner Bros., New Line Cinema, DC, Turner-biblioteket, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes och mer.

Exklusivt innehåll, under Max Originals-bannern, innehåller serier, filmer och specialerbjudanden. Till skillnad från Netflix kommer HBO Max-serien inte att släppas i “binge” -format. Istället kommer avsnitt att släppas varje vecka som de är på mer traditionella TV-kanaler.

Den nya tjänsten erbjuder varje avsnitt av två av de största showerna i tv-historien, Friends och The Big Bang Theory. Tjänsten tillhandahåller också 700 avsnitt med BBC-innehåll, de första 11 säsongerna av Doctor Who-väckelsen 2015 och varje avsnitt av Sesame Street som går tillbaka till 1969. Tjänsten erbjuder också filmer från The Criterion Collection.

HBO Max-nav

HBO-naven, många kända, är HBO, DC, Sesame Workshop, Classics Curated by TCM, Studio Ghibli, Cartoon Network Collection, Adult Swim Collection, Crunchyroll Collection och Looney Tunes. Du ser länkar till dessa nav som en rad på HBO Max-startskärmen eller längst ner på bläddringsmenyn, beroende på din enhet.

▷ Så här registrerar du dig och kommer igång med HBO Max (3)

Hemsidan

Din första introduktion till HBO Max kommer från hemsidan. Här hittar du länkar till utvalt innehåll och din Fortsätt titta och Min lista. Hemsidan innehåller också en lista över utvalda serier och filmer. Utöver detta bestämmer en kombination av algoritmer och mänsklig curation vilka rekommenderade titlar som visas på din startskärm. Till exempel, om mycket av din HBO Max-visning kommer från animerat innehåll, kommer din hemsida att återspegla det som går framåt.

Skapa en bevakningslista

HBO Max håller reda på innehållet du tittar på och använder den här informationen för att hålla dig uppdaterad på alla dina enheter. Med andra ord kan du börja titta på avsnitt 2 av HBO: s Betty på din iPhone och sedan avsluta det senare i HBO Max-appen på din TV. När du letar efter nytt innehåll att titta på är det en bra idé att skapa en önskelista.

Med funktionen Min lista kan du hålla koll på de program och filmer som du vill titta på. När du hittar något som du vill titta på senare kan du lägga till det i Min lista. Varje profil har en separat lista.

Så här lägger du till en film eller ett avsnitt i Min lista:

Telefon eller surfplatta: Hitta något att titta på, tryck på titeln under bilden och tryck sedan på + Lägg till i min lista.

TV: Välj en film eller ett avsnitt och välj sedan + Lägg till i min lista.

Dator: Håll muspekaren över en show eller film och klicka Lägg till.

Show och filmer förblir i Min lista tills du tar bort dem, eller så är de inte längre tillgängliga via tjänsten. Du kan när som helst ta bort innehåll på din lista med det tillgängliga alternativet.

Streaming vs Nedladdning

Som med andra videostreamingtjänster låter HBO Max dig ladda ner innehåll för offlinevisning på mobila enheter. För att göra det måste din enhet vara ansluten till en Wi-Fi-anslutning såvida du inte ändrar inställningen så att den också inkluderar mobiltelefon.

För att göra en förändring:

    Tryck på Profilikon i HBO Max på din mobila enhet. Välj den Ikon för inställningar längst upp till vänster. Välj Videoalternativ, gör sedan dina ändringar.

▷ Så här registrerar du dig och kommer igång med HBO Max (4)

Så här laddar du ner innehåll på en enhet som stöds:

    Hitta innehåll du vill ladda ner, till exempel en film eller ett TV-avsnitt. Tryck på specifikt innehåll. Välja Ladda ner. Ditt nedladdade innehåll finns tillgängligt under din HBO Max-profil under Nedladdningar.

▷ Så här registrerar du dig och kommer igång med HBO Max (5)

Du kan ha upp till 30 nedladdningar tillgängliga i alla profiler och enheter. Oövervakade nedladdningar är tillgängliga i 30 dagar eller 48 timmar, beroende på innehållet. Om innehållet inte längre är tillgängligt på HBO Max tas det automatiskt bort från din nedladdningslista.

Småsaker

I slutändan är det bästa sättet att uppleva HBO Max att komma igång själv. Det här är tidiga dagar för tjänsten, och utan tvekan kommer vissa användare att hitta enstaka hicka eller ha ett klagomål. Under min begränsade tid att använda tjänsten har jag identifierat några saker som är värda att notera.

Begränsat bibliotek

WarnerMedia är ett stort företag med olika underhållningsenheter, varav många nämns ovan. Trots detta, förvänta dig inte att allt från det stora WarnerMedia-biblioteket dyker upp omedelbart på HBO Max. I synnerhet saknas dess DC-innehåll, och jag har hittat något äldre HBO-innehåll saknas på dag ett. Förvänta dig att de flesta hålen fylls över tiden när licensavtal ändras. Håll också koll på avsnitten Just Added, Last Change och Coming Soon i HBO Max.

Ingen 4K

HBO Max kommer inte med 4K-innehåll vid lanseringen, vilket är synd, men inte oväntat. HBO Nu hade inte heller 4K. För närvarande är innehållet begränsat till 1080p-streaming. Stöd för HDR och Dolby Atmos saknas också.

Billigare alternativ

Slutligen, låt oss prata om priset. Jämfört med Disney + är HBO Max dyrt. Det är dock bättre att jämföra HBO Max med andra HBO-paket.

HBO Now och en enda HBO-prenumeration kostades också till $ 15 per månad eller mycket nära den. Med andra ord betyder HBO Max för de flesta av de miljontals långvariga HBO-kunderna mer innehåll utan en prishöjning.

För nybörjare är det bäst att prova tjänsten gratis i sju dagar och sedan bestämma om det är värt inträdespriset i ditt hushåll. Oavsett kan du avbryta tjänsten när som helst.

Sammanfattning

HBO Max representerar förmodligen ankomsten av de sista av de stora streamingvideotjänsterna som ringer USA hem. Med tusentals timmar av innehåll som redan är tillgängligt för både barn och vuxna är HBO Max inställd på att markera. Hur stort inflytande det kommer att återstår att se.

▷ Så här registrerar du dig och kommer igång med HBO Max (6)

Tags

dig Här HBO igång Kommer Max med och registrerar

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated: 01/17/2023

Views: 6042

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.